Aktuális

Úgy pofon vágta a kutyát sétáltató, idős nőt, hogy a nő a földre zuhant

Egy 73 éves szegedi nő még augusztus 20-án levitte Dolly nevű kutyáját sétálni. Arra a legkevésbé sem számított, hogy nincs biztonságban: egy férfi összeszólalkozott vele, és két hatalmas ütéssel a földre küldte őt.

A 73 éves Ilona Szegeden éppen a Gyöngyvirág utca melletti füves területen lévő futtatóhoz indult kutyájával. Elmondása szerint a Dolly névre hallgató négylábúja eléggé magának való, az emberekkel és a kutyákkal sem túl barátságos, ezért mindig pórázon tartják. A kutyafuttatóban is csak akkor veszik le róla, ha egyedül vannak ott. 

Augusztus 20-án a futtatóban azonban összetalálkozott egy 30-35 év körüli, szőke, kék szemű, alacsony férfivel, aki póráz nélkül hozta kistestű, hosszú szőrű ku­tyáját. A Bors beszámolója szerint Ilona megkérte a férfit, hogy inkább kösse vagy fogja meg a kutyát, mert nem szeretné, ha Dolly a kis ebre ugrana. Erre a férfi megszívta magát, neki aztán ne mondja meg senki, hogy mit csináljon. Majd ezt követően odaugrott Ilonához, és a beszámoló szerint két hatalmas ütést mért az idős nő állára, majd földre vitte a kétségbeesett asszonyt. Ilonának bevérzések lettek az arcán. 

Mire Ilona kihívta a rendőröket, a bántalmazója már eltűnt. Ilona és a lánya feljelentést tettek, és látlelet is készült a nő sérüléseiről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top