Aktuális

Próbababának hitték, és nem segítettek a sérült motorosnak

Egy nő balesetet szenvedett motorjával Budapesten, de órákon keresztül nem segített rajta senki.

Balesetezett motorjával egy fiatal nő Budapesten, egy kétszer kétsávos út mellett. Mivel a motorja becsúszott az árokba, az úton közlekedők nem vették észre a járművet. A Bors az egyik arra járó autósra hivatkozva azt írja, hogy a sofőr először városi gerillaművészekre gondolt, amikor az út szélén fekvő bukósisakos alakot meglátta.

„Körülbelül három órával később, a visszaúton észrevettem, hogy ugyanabban a pózban áll. Amikor közelebb mentem hozzá, már láttam, hogy sajnos nem próbababáról volt szó. Itt-ott szakadt volt a ruhája. Amikor egy pár másodpercre elnémult a forgalom, akkor hallottam meg a nő nyöszörgését és sírását” – mondta a férfi, aki végül hívta a mentőket.

A Bors szerint a nő a balesettől sokkot kapott, ettől az izmai megmerevedtek, és mozdulatlanná dermedt az egész teste, ezért nem tudott segítséget kérni. Úgy tudni, hogy a motoros már jobban van, és nem szenvedett maradandó károsodást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top