Aktuális

Előzetesbe került a borsodnádasdi gyilkosság gyanúsítottja

Jogerősen helyezték előzetes letartóztatásba a 17 éves borsodnádasdi lány megölésével gyanúsított 20 éves fiatalt.

A Miskolci Járásbíróság csütörtökön jogerősen előzetes letartóztatásba helyezte a borsodnádasdi emberölés gyanúsítottját, egy 20 éves helybéli fiatalt – közölte a Miskolci Törvényszék.

A borsodnádasdi gyilkossággal gyanúsított B. Rolandot vezetik elő az előzetes letartóztatásáról döntő tárgyalásra a Miskolci Törvényszéken (MTI Fotó: Vajda János)

A gyanúsítás szerint az ittas és „herbás” cigarettát is fogyasztó fiú a 17 éves borsodnádasdi lányt – aki feltehetően öntudatlan állapotba került – egyelőre nem tisztázott okból lemeztelenítette, majd egy vízelvezető aknába dobta. A lány halálát vízbe fulladás okozta.

A 17 éves lány eltűnését szeptember 3-án jelentették be hozzátartozói. A polgárőrség és a tűzoltóság nagy erőkkel megkezdte keresését, és a holttestét még aznap megtalálták egy vízelvezető aknában.

B. Roland részleges beismerő vallomást tett K. Csenge megölésével kapcsolatban, azt azonban tagadja, hogy ő ölte meg a fiatal lányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top