Aktuális

Négy férfit rabolt ki egy 22 éves nő

A kecskeméti tolvajnőnek egy női áldozata is volt.

A 22 éves kecskeméti nő 2016. szeptember 12-én délben Kecskeméten, a Kinizsi utcában szexuális együttlét ígéretével beült férfi áldozata autójába, majd a kialkudott 4.000,- Ft átvételét követően további pénzt kezdett követelni tőle. Mindeközben azt a látszatot keltette, hogy rendőri segítséget kér mint bántalmazott kiskorú.

Amikor a férfi autójával a rendőrség felé vette az irányt, a nő a gépkocsi kézifékét hirtelen behúzta, az autót az út közepén megállásra kényszerítette, majd megpróbálta kivenni a slusszkulcsot. Ezzel a nő mások testi épségét és a közlekedés biztonságát veszélyeztette. Mialatt a férfi kiszállt az autóból és hívta a rendőrséget, a nő az autót átkutatta és a férfi irattárcáját a benne lévő készpénzzel, iratokkal és bankkártyával együtt ellopta, majd a járműből kiszállva az ablakra szerelt légterelőt is letörte és elmenekült.

A nő még másik három férfit is hasonló módon rabolt ki. Egyikük mellé a piros lámpát kihasználva, váratlanul beült, majd haladás közben a kéziféket behúzva megállította az autót és míg a férfi az autóból kiszállt, a nő összeszedte, és magával vitte az utastérben lévő értékeket. Egy másik esetben a vita során időközben a nő férfi bűntársa is a helyszínre érkezett, ahol segített a nőnek a jármű motorháztetejét, szélvédőjét megrongálni, a rendszámtáblát letörni. Negyedik férfi áldozata autójánál a nőt már két bűntársa – köztük egy fiatalkorú – is segítette, akik a járművet kővel dobálták meg. Egyikük az autóst is eltalálta, aki 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

2016. október 17-én éjjel, közvetlenül elfogása előtt a nő Kecskeméten, a Matkói úton ököllel többször megütött egy arra járó nőt, miközben megpróbálta a pénztárcáját elvenni. Dulakodás közben mindketten a földre kerültek, ekkor a vádlott egy tégladarabbal fejbe ütötte áldozatát, és a pénztárcáját a benne lévő 20.000,- Ft-tal magával vitte.

Az ügyészség a nőt összesen tíz bűncselekménnyel: rablással, többrendbeli csalással, lopással, közlekedés biztonsága elleni bűntettel, garázdasággal és könnyű testi sértés vétségével vádolja. Férfi társainak garázdaság, egyedi azonosító jellel visszaélés és könnyű testi sértés miatt kell felelniük.

A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő, többszörösen büntetett előéletű nővel szemben az ügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Ő és társai bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top