Aktuális

Holtan találtak rá egy hajdúszoboszlói családra

Az anya holttestére egy társasáházi lakásban bukkantak rá, az apa és a gyerekük testét pedig egy a Hajdúszoboszlóhoz közeli erdőben találták meg. Az MTI információi szerint öngyilkosságot követhettek el a család tagjai, a gyerekkel pedig mérget itattak.

A rendőrök szeptember 4-én este hét óra körül Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban egy nő holttestét találták. A beszerzett információk alapján keresni kezdték a nő 45 éves férjét és 6 éves gyereküket is, akiket ugyanezen a napon éjjel háromnegyed 11 körül Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen ugyancsak holtan találtak meg – írja a police.hu.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja a halálesetek körülményeit, ezért részletesebb információt nem közöltek a borzasztó családi tragédiáról.

A tűzoltók behatolnak a házba, ahol az asszony holttestét megtalálták. Forrás: Facebook/Hajdúszoboszlói Városi TV

Ugyanakkor az MTI tudósítójának információi szerint a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával, felvágta az ereit. Az MTI úgy tudja, az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top