Aktuális

Beismerte tettét a borsodnádasdi lány gyilkosa

A fiatalok egy erdős területen találkoztak, majd a fiatal lány öntudatlan állapotba került.

Beismerő vallomást tett a 17 éves borsodnádasdi lány megölésével gyanúsított fiatalember. A 20 éves B. Roland beismerte: ő tette az eszméletlen K. Csengét a vizes aknába – közölte a 24.hu.

A brutális bűncselekmény részleteiről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi helyettese, Mecser Tamás rendkívüli sajtótájékoztatón számolt be kedd délután.

Az eddigi adatok szerint a fiatalok Borsodnádasd egyik erdős területén találkoztak és beszélgetni kezdtek. A fiatal lány később öntudatlan állapotba került, ekkor a fiú egy vízzel telt aknába eresztette. Az elsődleges szakértői vélemények szerint a lány halálát fulladás okozta.

A Magyar Nemzet szerint Mecser Tamás megerősítette, hogy az áldozatra egy vízzel teli aknában találtak rá meztelenül, de nem merült fel szexuális indíttatású bűncselekmény gyanúja.

Az eset egyéb részleteit a további nyomozás és szakértői vizsgálatok eredményei tisztázzák majd. A rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását.

A fiatal lány holttestére a borsodnádasdi templom melletti aknában bukkantak rá hétfő délelőtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top