Aktuális

Barátnője viccből megdobta egy kővel, fél szemére megvakult a nyolcéves lány

A kislány édesanyja azt mondja, hiába jelentette az esetet a rendőrségen, nem kezdenek nyomozásba ugyanis az „elkövető” is tíz év alatti kiskorú.

„Nem is tudom elmondani, mennyire büszke vagyok rá. Mikor kiderült, hogy az orvosok nem tudják megmenteni a szemét, és hogy fél szemére megvakul, ő volt az, aki tartotta bennem a lelket, és vigasztalt” – mesélte a Mirror című brit lapnak a nyolcéves Olivia édesanyja, Samantha Bell.

A zaklatott anyuka elárulta, mikor megtudta, hogy kislánya azért vakult meg a fél szemére, mert az egyik barátnője „viccből” megdobta őt egy kővel, azonnal jelentette az esetet a rendőrségen. „Nem azért tettem, hogy megbüntessék a kislányt, hanem azért, hogy felhívjam a figyelmét, hogy egy kővel még viccből sem dobálózunk. És, hogy a tetteinek következménye van” – mondta Samantha.

A rendőrség egyébként nem indított nyomozást a kislány ellen, mert tíz év alatti kiskorú. Samantha azt mondja, Olivia a legjobb esetben is legfeljebb csak árnyakat lát majd a sérült bal szemével. „A kődarab tönkretette a pupilláját, és volt egy pillanat, mikor az orvosok úgy hitték, hogy az egész szemgolyót el kell majd távolítaniuk. Olivia egyedül akkor sírt.”

Az anyuka beszámolójából kiderül, hogy a kislány már otthon lábadozik, jelenleg folyamatosan fájdalomcsillapítókat szed, és állandóan fejfájástól szenved.

Olvass még többet a vakságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top