Aktuális

A Tigáz nevében vernek át a csalók

Gázkonvektorok vezetékcseréjét ajánlják a csalók, akik a Tigáz embereinek adják ki magukat. Ne dőlj be nekik!

A „trükkös szakemberek” nem adják fel. Idén már nem az első alkalommal próbálkoznak a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, a Társaság megbízottainak adva ki magukat. Ezúttal gázkonvektorok EU szabvány szerinti vezetékcseréjét ajánlják túlárazottan, elsősorban idősebb lakossági felhasználók részére, és erre előleget vesznek fel tőlük.

A TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét: ők nem bíztak meg senkit azzal, hogy ilyen tevékenységet végezzen. A Társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. A Társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.

A Társaság arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. A Tigáz megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes, Tigáz arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal (igazolvány, megbízólevél) rendelkeznek, a megbízott vállalkozók részére pedig megbízó levelet állít ki a Társaság. Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.

A Társaság kéri ügyfeleit, hogy kellő körültekintéssel járjanak el, és ne hagyják magukat megtéveszteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top