Aktuális

Ez történik ma, Görbe Nóra szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 06:03-kor kel fel a Nap, és 19:24-kor nyugszik. Görbe Nóra szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IX. 3.

Ezen a napon:

1783-ban az amerikai függetlenségi háború véget ér. Nagy-Britannia és 13 volt gyarmata Párizsban békét kötnek, amelynek értelmében a brit kormány elismeri az Amerikai Egyesült Államok függetlenségét. 1956-ban Görbe Nóra szülinapja. 1976-ban a Viking 2 landol a Marson, és fotókat küld annak felszínéről.

Ez történik ma, Görbe Nóra szülinapján

A nap mottója:

Ha nem bírjuk levenni a szemünket valamiről, az olyan érzés, mintha irányítanának, nekünk pedig engedelmeskednünk kellene; már-már megalázó.

Javier Marías

Névnap:

Szeptember harmadika Hilda, Csobán, Hildelita, Piusz, Tíria, Tirza, Gergely napja.          

Szeptember harmadikán született:

Görbe Nóra színésznő és Sáfár Anikó színésznő

Időjárás:

Rövid napos időszakok mellett erősen felhős lesz az ég. Több helyen várható eső, zápor, a Tiszántúlon esetleg zivatar is kialakulhat. Főként az ország keleti tájain jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Az erős északi szelet a Dunántúlon egy-egy viharos széllökés kísérheti. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top