Aktuális

Még mindig nem ébredt fel a kómában szült édesanya

A pár napja kilenc hónapos terhesen súlyos autóbalesetet szenvedő anya még mindig nem tért magához a kómából. A Blikk információi szerint a nőt továbbra is intenzíven ápolják.

Pár nappal ezelőtt Krisztina éppen egy orvosi vizsgálatra indult hasában a kilenc hónapos gyerekkel, amikor a 36 éves nő Ják közelében egy balra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát az autója felett, és beleszaladt egy árokba, majd fának csapódott. Az anya válságos állapotban került kórházba, kómába esett, de az orvosok császármetszéssel így is világra tudták segíteni Krisztina kisfiát.

A Blikk információi szerint sajnos azóta sem ébredt fel a kómából az immár négygyerekes anyuka, életéért továbbra is az intenzív osztályon küzdenek. A lap telefonon elérte a nő férjét, az apát is, aki viszont nem akart nyilatkozni, mind­össze annyit árult el, hogy még semmi biztatót nem mondtak az orvosok.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya közlése szerint: a baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top