Aktuális

Kifakadt a CNN katasztrófaturista riporterére egy texasi árvízkárosult

A CNN riportere a Harvey hurrikánt követő árvíz kimentett áldozataival készített élő adásban interjúkat a csatornának, amikor az adást az egyik nyilatkozó anyuka miatt le kellett keverni. A texasi árvízkárosult alaposan kiosztotta a riportert, amiért az az embert a legnyomorúságosabb helyzetében, ötnapi éhezés után faggatja arról, hogy mi a baja.

A CNN riportere, Rosa Flores egy Danielle nevű, láthatóan még sokkos állapotban lévő, valószínűleg ettől és a hidegtől remegő, átfázott nőt kezdett kérdezni arról, hogy miként menekültek meg az árvíz elől. Az anya mellett két gyereke is ott álldogált, az interjúalany láthatóan nagyon fel volt zaklatva. 

Danielle először elmondta, hogy 36 órán keresztül vártak a rendőrök segítségére az elárasztott házukban, de senki nem jött értük. Összesen öt napig voltak elzárva a külvilágtól áram és étel nélkül a gyerekekkel. “De senki sem jött, senki sem jött” – ismételte. 

A riporter ezt követően tovább kérdezett, hogy anyaként milyen volt megélni ezt a szörnyű helyzetet, amire a nőnél végleg elszakadt a cérna, és alaposan kiosztotta a faggatózó újságírót.

“Több mint egyméteres vízen próbáltunk átjutni az első napon, hogy ételt szerezzünk a gyermekeinknek. Igen, ez tényleg nagyon szar.” Hozzátette, hogy életük legrosszabb napján próbálják itt a riporterek meginterjúvolni az embereket, ez nem a legokosabb dolog, amit tehetnek most. 

“Az emberek tényleg össze vannak omolva, ti meg itt jöttök a kamerátokkal és mikrofonotokkal, és azt kérdezitek, hogy mi a f*sz bajunk van.”

Rosa Flores folyamatosan próbál elnézést kérni, miközben az anya tovább osztja, hogy ennek ellenére is mindig az arcába dugja a mikrofont, hogy remegnek a gyerekei, de még mindig ott a mikrofon. Végül a CNN lekeverte az élő adás közvetítését.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top