Aktuális

Egy Houstonban élő magyar anya: maradunk és bizakodunk

Mészáros Melinda szombathelyi anya családjával kint él a jelenleg víz alatt álló Houstonban. Szerencsére jól vannak, a Harvey vihar egyelőre megkímélte otthonukat, de készülnek a legrosszabbra: mindent felpakoltak már az emeletre.

A vaol.hu-nak jelentkezett be Houstonból Mészáros Melinda, aki jelenleg kint él Amerikában. Arról számolt be a lapnak, hogy végre elállt ugyan az eső, de a helyzet nem sokat javult Houstonban a Harvey hurrikán után.

“Jól vagyunk, de továbbra is kritikus a helyzet, most már többen hagyják el az otthonukat, főleg azok, akiknek alacsonyabban van a házuk, és vannak rokonaik a közelben” – mondta. Hozzátette, hogy abban az utcában, ahol ő és a családja lakik, nincs áradás, viszont a közelükben van egy elöntött utca, onnan helikopterekkel, csónakokkal mentik az embereket. 

Egy Houstonban élő magyar anyuka:

Melindáék egyelőre nem költöznek ki az otthonukból, “mi továbbra is maradunk és bizakodunk”, mondta. Minden attól függ szerinte, hogy a város északi részén túlcsordult két víztározóból kiömlő víz mekkora áradást fog okozni.

A biztonság kedvéért azonban mindent felpakoltak az emeletre, a család kutyáját is biztonságba helyezték már.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top