Aktuális

Kihallgatása közben vetette ki magát a másodikról a tolvaj

Úgy próbált meg elmenekülni a törvény elől egy tolvaj, hogy kiugrott a rendőrség épület második emeleti irodájának ablakán. Az ötlet remek volt, elfutni viszont már nem tudott, mert csúnyán összetörte magát az ugrás után.

Két éven keresztül fosztogatta a fejér megyei települések elhanyagolt ingatlanjait az a tolvajpáros, akik ellen most rendelt el előzetes letartóztatást a Székesfehérvári Járásbíróság. Az ügy előzménye az volt, hogy a két férfi 2015 novembere és 2017 februárja között dunaújvárosi, perkátai, rácalmási, kulcsi és szalkszentmártoni ingatlanokat tört fel, majd a megszerzett értékeket egyből továbbpasszolták egy orgazdának.

Az egyik vádlott kihallgatása alatt kiugrott a rendőrkapitányság második emeleti irodájának ablakán. Az ugrás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, így nem tudott kereket oldani.

A járásbíróság múlt hét szerdán rendelte el a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, mert a bíróság szerint fennáll a bűnismétlés veszélye, ahogy annak is, hogy a tolvajok esetleg elszöknének, és elrejtőznének az igazságszolgáltatás elől.

A végzés nem jogerős, ellene mindkét gyanúsított és védőjük is fellebbezést jelentett be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top