Aktuális

Már látszik, mikor köszön be hozzánk az ősz

Aki szeretné még a nyár utolsó napjait kiélvezni, az jól teszi, ha siet.

Bár az augusztus idén igazán kitesz magáért, és csodaszép nyári időjárással kényeztet el minket, a naptárra pillantva azért egyre több embert érdekel a nagy kérdés: meddig élvezhetjük még a napsütéses időt? A jó hír az, hogy az elkövetkezendő napokban még igen.

A Kiderül.hu előrejelzése szerint kedden csapadékmentes, napos, gomolyfelhős időben bízhatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17 fok között várható, napközben pedig 23-27 fokig melegszik majd a levegő.

Szerdán szintén túlnyomóan napos idő várható, mérsékelt légmozgással. Hajnalban 8-15, kora déután 25-30 fok kötüli hőmérséklettel.

Csütörtökön és pénteken is hasonló lesz az időjárás forgatókönyve. A hét legmelegebb napjának a péntek ígérkezik, amikor akár 33 fokig is melegedhet a levegő.

Szombaton aztán megérkeznek az esőfelhők is. Napközben néhol, estétől egyre többfelé valószínű zápor, zivatar. Hideg azonban nem lesz, a csúcsok 2-32 fok körül alakulhat.

Vasárnapra azonban már hűvösebb idő várható, ekkor már csak 19-25 fok között alakulnak a maximumok, és aki szabadtéri programot tervez, annak érdemes ezen a napon is magához vennie az esőkabátot.

via GIPHY

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top