Aktuális

Ez történik ma, Gundel Takács Gábor szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 05:50-kor kel fel a Nap és 19:44-kor nyugszik. Gundel Takács Gábor szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 27.

Ezen a napon:

1883-ban kitört a Krakatau vulkán. Az esemény az emberiség történelmének egyik legsúlyosabb természeti katasztrófája volt. 1944-ben a Kárpátokban a Székelyföld felé nyomuló szovjet hadsereg az Ojtozi-szorosban eléri és átlépi Magyarország 1941-es határát. 1944-ben szovjet légitámadás érte Ungvárt. 1964-ben Gundel Takács Gábor szülinapja.

Ez történik ma, Gundel Takács Gábor szülinapján

A nap mottója:

“A fájdalomhoz hozzá tudok szokni (…). A gyötrelmes unalmat azonban nem élném túl.”

Anna Banks

Névnap:

Augusztus huszonhetedike Gáspár, Cézár, Gazsó, Gibárt, József, Káldor, Mónika, Vilja napja.

Augusztus huszonhetedikén született:

Galgóczy Erzsébet író, Can Togay filmes, Gundel Takács Gábor műsorvezető.

Időjárás:

A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Néhol zápor, zivatar kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 35 fok között alakul.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: Talán azt hiszed, hogy egész nap lazsálhatsz, pedig valójában sokkal több a dolgod, mint azt gondoltad. A nap mottója: “Nem azért vagyok szkeptikus, mert nem akarok hinni, hanem azért, mert tudni akarok.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top