Aktuális

Ez történik ma, Macaulay Culkin születésnapján

Budapesten szombat reggel 05:53-kor kel fel a Nap, és 19:37-kor nyugszik. Macaulay Culkin születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 26.

Ezen a napon történt:

1204-ben III. Lászlót magyar királlyá koronázzák. 1542-ben Francisco de Orellana spanyol kalandor eléri az Amazonas torkolatát. 1972-ben megkezdődnek a XX. nyári olimpiai játékok eseményei Münchenben. 1980-ban megszületik Macaulay Culkin amerikai színész.

A nap mottója:

“Az igazi felfedezés nem új földterületek megtalálásában rejlik, hanem abban, hogy új szemmel nézzük a világot.”

Honoré De Balzac

Névnap:

Augusztus huszonhatodika Margit, Rita, Natália, Cseke és Izsó napja.

Augusztus 26-án született:

Kalkuttai Szent Teréz (Teréz anya) albán származású Nobel-békedíjas apáca, Dr. Alban nigériai születésű svéd énekes, zeneproducer, Lux Ádám színész, Carlos Pérez, kubai–magyar kettős állampolgárságú kézilabdázó és Macaulay Culkin amerikai színész.

Időjárás:

Szombaton az ország nagy részén túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, de főként az Északi-középhegység térségében több lesz a gomolyfelhő, és ott egy-egy zápor, zivatar előfordulhat – írja a kiderül.hu.

Napi horoszkóp:

A mérleg jegyűek számára ezt mondja a szombati szerelmi horoszkóp: “Úgy tűnik, hogy ma hiába akarsz szoros időbeosztást…”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top