Aktuális

Rock buktatta le Dezsőt, a nyíregyházi fűárust

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítja a rendőrség a 27 éves H. Dezsőt, akinek nyíregyházi lakásán kiporciózott adagokban és ömlesztve is talált drogot Rock, a rendőrség legcukibb kábítószer-kereső kutyája.

Nyíregyházán, az Örökösföldi városrészben fogták el a rendőrök H. Dezsőt, akinek már a ruházatában elrejtve is találtak 3,4 gramm kábítószergyanús növényi származékot, így a kutatást a férfi lakásán folytatták. A keresésben segítségükre volt a rendőrség Rock hívónévre hallgató kábítószer-kereső szolgálati kutyája is, amely egyből szagot fogott.

Fotó: police.hu
Kábítószergyanús növényi törmelék – Fotó: police.hu

A lakásban kialakított rejtekhelyeket Rock játszi könnyedséggel szimatolta ki, és összesen 190 gramm mennyiségű kábítószergyanús anyagot talált, amelyet kollégái le is foglaltak.

Fotó: police.hu
Kiporciózva – Fotó: police.hu

A rendőrök szerint Dezső anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árusította a tiltott szereket, amit alátámaszt az is, hogy a növényi törmelék egy részét porciózva és csomagolva találták.

Fotó: police.hu
Rock, a kábítószer-kereső kutya egy kollégájával – Fotó: police.hu

H. Dezsőt a nyíregyházi rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, és esélyes, hogy előzetes letartóztatásba kerül – írja a police.hu.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top