Aktuális

Méhkaptárokat szállító autó ütközött frontálisan egy kamionnal

Halálos autóbaleset történt a 4-es számú főúton, Debrecen határában pénteken. Egy személygépkocsi és egy kamion ütközött frontálisan, előbbinek a sofőrje nem élte túl a balesetet. Az autóban méhkaptárokat szállítottak.

Halálos baleset miatt lezárták a 4-es számú főutat Debrecen határában péntek délelőtt – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze Bocskaikert és Debrecen között, az autó előzés közben frontálisan hajtott bele a szemből közlekedő kamionba. A balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

A hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy méhkaptárokat szállított az autó, amelynek meghalt a vezetője. Az összetört kaptárokból több ezer méh szabadult ki, befogásukhoz méhész szakember segítségét kérték a tűzoltók.

A helyszínelés, valamint a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a rendőrök a forgalmat Pallag felé, illetve Debrecenben a 354-es számú útra terelik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top