Aktuális

Nővérével együtt veszett nyoma a 12 éves esztergomi lánynak

Eltűnt egy testvérpár Esztergomból, felkutatásukhoz a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Körözést adott ki az Esztergomi Rendőrkapitányság két esztergomi lány ellen, akikről jelenleg nem tudja senki, hogy hol tartózkodnak. A testvérek, a 15 éves Lecső Luca Dorottya és a 12 éves Lecső Dóra Rebeka augusztus 24-én délután távoztak ismeretlen helyre Esztergomból.

d
Lecső Luca Dorottya – Fotó: police.hu

Lecső Luca Dorottya 15 éves, körülbelül 173 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, szőkésbarna színű. Fülei elállóak, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér pólót, kék farmert és zöld színű cipőt viselt.

Fotó: police.hu
Lecső Dóra Rebeka – Fotó: police.hu

Lecső Dóra Rebeka 12 éves, körülbelül 168 centiméter magas, molett testalkatú. Haja hosszú, barna színű, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér sportcipőt, fekete nadrágot és fehér-fekete színű széldzsekit viselt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható két lányt felismeri, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail-címre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top