Aktuális

Ez történik ma, Paulo Coelho születésnapján

Budapesten csütörtök reggel 05:50-kor kel fel a Nap, és 19:40-kor nyugszik. Paulo Coelho születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 24.

Ezen a napon történt:

79-ben ezen a napon tört ki a Vezúv, és pusztult el Pompeii. 1842-ben József nádor elhelyezi a pest-budai Széchenyi lánchíd alapkövét. 1947-ben megszületik Paulo Coelho brazil író. 1981-ben Mark David Chapmant húsz év börtönbüntetésre ítélik John Lennon meggyilkolásáért. 1991-ben Ukrajna elszakad a Szovjetuniótól, és kikiáltja függetlenségét. 2006-ban a Plútot kizárják a bolygók köréből, és törpebolygónak minősítik át. 2012-ben Csávolyon 40,4 fokot mértek, amely az év legmagasabb hőmérsékleti értéke volt. 

Paulo Coelho
Paulo Coelho

A nap mottója:

“Mindig van valaki, aki pontosan arra vágyik, mint te.”

Paulo Coelho

Névnap:

Augusztus huszonnégy Bertalan, Albert, Aliz, Erzsébet, Taksony napja.

Augusztus 24-én született:

Jasszer Arafat Nobel-békedíjas palesztin politikus, Széles Anna színésznő, Jean-Michel Jarre francia zeneszerző, multiinstrumentalista zeneművész, Pap Rita popénekesnő, Rupert Grint angol színész és Paulo Coelho brazil író.

Időjárás:

Csütörtökön derült vagy gyengén felhős ég mellett sok lesz a napsütés, délután északon lehet helyenként kevés fátyolfelhő. Csapadék nem valószínű – írja a kiderül.hu.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Olyan energiával képviseled az álláspontodat, hogy fel sem tűnik a gondolat: talán nincs igazad.”

A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top