Aktuális

Kinőtte a cipőt a gyerek? Vidd ide, és jó helyre kerül!

Vihetsz más, iskolakezdéshez szükséges dolgot is, rászoruló családokhoz kerülnek az adományok. Szeptember 8-ig várják a jó állapotban levő, jó minőségű gyerekholmikat.

A Polgár Alapítvány egy éve kezdte cipőgyűjtő akcióját, céljuk akkor 3000 pár összegyűjtése volt. Tavaly sikerült, idén is várják a felajánlásaitokat a Jurányi-ház portájára. 

Jó minőségű, jó állapotban levő adományokat várnak, hogy Budapesttől távol levő, kis falvakba juttassák súlyos nélkülözésben élő gyerekeknek. Nekik is szükségük van ezekre. Sőt! Nekik kell a legjobban, mert nem tudják pótolni, ha megrongálódik. 

“Várjuk a gyerekek által hordható (magas sarkú nem), jó minőségű, állapotú lábbeliket egészen kicsi mérettől negyvennégyesig. Ha van időd, és szükséges, hozd rendbe, mert nekünk itt nincs csak egy lavór, kefe, amivel több száz cipőt tisztogatni nagyon időigényes. Cél háromezer pár őszi, téli cipő, csizma és egyéb, iskolában hasznos felszerelés. Tavaly megcsináltuk!! Most is segítsetek! A Jurányi portán éjjel-nappal átveszik. infó: 70 451 8681. Mindenkinek nagy köszönet, aki egy szalmaszálat is megmozdít ezért az akcióért!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top