Aktuális

Időjárás: csütörtökön újra beindul a nyár

Szerda este és csütörtökön nem valószínű csapadék, de megélénkül a szél, holnap akár 31 fok is lehet.

Szerda estére már nem maradnak felhős területek az országban, a legtöbb helyen kiderül az ég, a napközben megélénkült légmozgás is mérséklődik. Éjszaka 12-18 fokig csökken a hőmérséklet.

Ez is érdekelhet Megnézem

Csütörtökön a derült vagy gyengén felhős ég mellett sok lesz a napsütés, délután északon lehet helyenként kevés fátyolfelhő, csapadék nem valószínű. Napközben megélénkül a déli, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 7 és 14 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között várható.

Forrás: kiderul.hu
Pénteki maximumok – Forrás: Kiderul.hu

Pénteken a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Néhol – főként az északnyugati, nyugati, valamint az északkeleti határvidéken – zápor, zivatar kialakulhat. A déli, délnyugati szél megélénkül, zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között alakul – írja a Kiderul.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top