Aktuális

Ez történik ma, Kobe Bryant születésnapján

Budapesten szerda reggel 05:49-kor kel fel a Nap, és 19:42-kor nyugszik. Kobe Bryant születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 23.

Ezen a napon történt:

1572-ben ezen a napon, Szent Bertalan éjszakáján mészárolták le a hugenottákat Párizsban, 1914-ben Japán hadat üzent Németországnak, 1990-ben függetlenné vált a Szovjetuniótól Örményország és Türkmenisztán. 1831-ben ezen a napon hallt meg Kazincy Ferenc, napra pontosan hét évvel később pedig Kölcsey Ferenc, 1991-ben pedig Nemes Nagy Ágnes költő távozott az élők sorából. 2006-ben Natascha Kampusch megszökött Wolfgang Priklopil fogságából, 1978-ban megszületett Kobe Bryant amerikai kosárlabdázó. 

 

HeroVillain @snoopdogg #KB20

Kobe Bryant (@kobebryant) által megosztott bejegyzés,

A nap mottója:

“Minden olyan szerzemény, amely nem felel meg a ráfordított munkának, becstelen.”

Lev Tolsztoj

Névnap:

Augusztus huszonhárom Bence, Farkas, Fülöp, Rózsa, Szidónia, Zakeus és Zsadány napja.

Augusztus 23-án született:

XIV. Lajos francia király,  Szabó Ervin társadalomtudós, könyvtáros, Hernádi Gyula író, Shelley Long amerikai színésznő, Hidvégi Vid tornász és Kobe Bryant amerikai kosárlabdázó.

Időjárás:

Szerdán sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, mindössze az északkeleti határvidéken lehet egy-egy zápor, kis eséllyel zivatar  – írja a kiderül.hu.

Napi horoszkóp:

A nyilas jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Amikor valaki segítséget kér tőled, akkor nem azzal segítesz a legtöbbet, ha megteszel helyette valamit.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top