Aktuális

Csajozóakadémia 600 ezer forintért

Félénk vagy, de hódítani akarsz, és még pénzed is van? Itthon is egyre több cég kínál fizetős csajozókurzusokat, amelyek néhány 10 ezer forinttól több százezer forintig kínálnak ismerkedős tippeket.

A hvg.hu járt utána az itthon is egyre népszerűbb ismerkedős akadémiáknak, melyek kínálata az online tanácsadástól a nyári csajozótáborokig terjed. Úgy tűnik, az egyedülálló férfiak számára a Tinder-korszakban sem lett egyszerűbb az ismerkedés. 

Fotó: thinkstock
Fotó: thinkstock

Az árakat tekintve hatalmas a szórás. Ha nem tudsz Facebookon ismerkedni, de szeretnél, csupán 8500 forintodba kerül a nélkülözhetetlen tudás megszerzése. Óránként 12-15 ezert forintért már személyes tanácsadást is kaphatsz, kurzusokra pedig alkalmanként nagyjából tízezer forintért regisztrálhatsz. Ha gyorsan tanulsz, felesleges jelentkezned ismerkedési táborokba, bár itt akár a gyakorlatban, trénerlányok segítségével tesztelheted megszerzett tudásodat. A borsos, 200 ezer forint körüli árért a Budapesten és Siófokon is elérhető táborokban tánctanárok is segítenek a hasznos tudás alapjainak elsajátításában, sőt szakértők elemzik ki nőkkel folytatott beszélgetésidet. Van, akinek azt ígérik, hogy segítenek tartós kapcsolatot találni, másnak azt, hogy egy beszélgetés kezdésétől öt perc alatt eljuthat az első csókig. Ki mit szeretne hallani.

Ezek az árak magasnak tűnhetnek a magyar átlagfizetéshez képest, de sehol sincsenek a nyugati árszinttől. Az ismerkedés sztártanácsadói 300-500 dollárt vagy ugyanennyi eurót kérnek kurzusaikért, de nem ritka a személyes tanácsadás 2000 dolláros díja sem. Hasonló ár a magyar piacon is van, igaz, 600 ezer forintért itthon 50 órás személyes beszélgetés segít a magány leküzdésében.

A dolog pikantériája, hogy nők számára hasonló szolgáltatás nem érhető el itthon, ami burkoltan mintha azt sugallná, hogy ezekben a helyzetekben ők csupán passzív résztvevők.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top