Aktuális

Ez történik ma, Tori Amos szülinapján

Budapesten kedden reggel 05:47-kor kel fel a Nap, és 19:46-kor nyugszik. Tori Amos szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 22.

Ezen a napon:

1485-ben a Lancaster-ház győzelmével véget ér Angliában a Rózsák háborúja. 1785-ben II. József király rendelete megszünteti az örökös jobbágyság intézményét. 1921-ben a magyar hadsereg bevonul az addig szerb megszállás alatt álló pécs-baranyai területre. 1963-ban Tori Amos születésnapja.

Ez történik ma, Tori Amos szülinapján

A nap mottója:

Vannak időszakok, amikor éppen nem ölik fizikailag egymást az emberek, ám ölik egymást szavakkal és lélektelenséggel.

Sántha Attila

Névnap:

Augusztus huszonkettedike Menyhért, Barakon, Barakony, Bogdána, Boglár, János, Mária, Merse, Szigfrid, Timót, Timóteus, Zombor napja.           

Augusztus huszonkettedikén született:

Almásy László felfedező, Tori Amos énekes, Verrasztó Dávid úszó

Időjárás:

Gomolyfelhős, napos idő várható. Északkeleten délutántól, de nagyobb eséllyel a késő esti órákban helyenként zápor, egy-egy zivatar kialakulhat. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 15 fok között alakul, a szélcsendes, mélyebben fekvő helyeken lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Ma nagyon nagy benned a vágy arra, hogy megmutasd: sokkal több van benned, mint azt mások gondolnák, vagy észrevették eddig”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top