Aktuális

Debreceni játszótérről tűnt el a 9 éves kisfiú – fotó

Eltűnt egy 9 éves kisfiú egy debreceni játszótérről augusztus 20-án, a rendőrség a lakosság segítségét kéri a gyermek megtalálásához.

Körözési eljárást indított a Debreceni Rendőrkapitányság a 9 éves Molnár Róbert Arnold eltűnése miatt. A debreceni fiú 2017. augusztus 20-án 14 óra körül a Debrecen, Fényes udvari játszótérről ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. 

Fotó: police.hu
Molnár Róbert Andor – Fotó: police.hu

Molnár Róbert Arnold eltűnésekor kék színű rövidnadrágot, pólót és sportcipőt viselt. 

Molnár Róbert Arnold a Fényes udvari játszótérről tűnt el

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható gyermek tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top