Aktuális

Őrizetben a Dózsa György úti baleset okozója

A május közepén történt balesetben két férfi halt meg, most őrizetbe vették a baleset okozóját, M. Richárdot, aki előzetesbe kerülhet.

A Dózsa György úti balesetet követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt büntetőeljárást indított, melynek során a beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok, szakértői vélemények alapján megalapozott gyanú merült fel arra nézve, hogy a bűncselekmény elkövetésével M. Richárd gyanúsítható.

M. Richárdot a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói 2017. augusztus 19-én 15 óra 50 perckor előállították a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályára, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően, őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására – számolt be a police.hu.

Ketten meghaltak, öten megsérültek a hétfői buszmegállós balesetben (Fotó: Mihádák Zoltán - MTI)
Ketten meghaltak, öten megsérültek a hétfői buszmegállós balesetben (Fotó: Mihádák Zoltán – MTI)
2017. május 15-én 15 órakor két gépjármű Budapest XIII. kerület, Dózsa György úton összeütközött, az ütközés következtében az egyik gépjármű a közeli autóbuszmegállóba csapódott. A baleset következtében egy 23 éves budapesti férfi a helyszínen, egy 37 éves férfi a kórházba szállítását követően életét veszítette. Két személy súlyosan, három könnyebben megsérült.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top