Aktuális

Összeesett az utcán, és meghalt egy volt NB1-es focista

Felföldi Csaba 38 éves volt, az utcán találtak rá, a munkahelye közelében.

Tragikus hirtelenséggel, 38 éves korában meghalt Felföldi Csaba labdarúgó hétfőn – adta hírül a Pestszentimre SK Labdarúgás nevű Facebook-csoport. A Foci a köbön blog szerint az utcán esett össze, nem messze a munkahelyétől.

A focista a REAC, a Vecsés és a Taksony játékosa volt, utolsó klubja a Pestszentimrei SK volt, de a Siófok színeiben négy mérkőzésen az élvonalban is pályára lépett.

Hétfő este a PSK pályáján gyertyás megemlékezés tartottak az emlékére.

 A Foci a köbön így búcsúzott tőle:

Büszke és boldog voltál. A közösségi oldalon az volt az utolsó bejegyzésed, hogy az U17-es csapatok meccsén pokoli hőségben, forró talajon Taksonyban 4–3-ra nyert a Pestszentimre. Taksonyban, ahol mindig otthon lehettél, ahová mindig hazatértél. Az életről, a rohanó életről kellene most beszélnünk, Fefe, amit annyira szerettél, és nem arról, hogy reggel elindulsz, majd az utcán egy hirtelen, teljességgel kiszámíthatatlan mozdulattal összeesel. Azt mondják, a munkahelyedtől pár percnyire, az utcán találtak rád. Az élet akkor már csak bujkált benned, menekülőre fogta, kiutat keresve, de ott és akkor is úgy küzdöttél, mint nemrégiben a pestszentimrei játéktéren. Azon a pályán ma este nyolckor rengetegen lesznek. Idős és fiatal nézi majd könnypalástoló napszemüvege mögül a felzaklatott világ eseményét, mintha csak kupa- vagy bajnoki találkozó volna. Nem az lesz, Fefe, mert a halál és az élet meccsét csak rövidtávon nyerheti utóbbi. Akik ott lesznek gyertyával vagy mécsessel, egy szál virággal a kezükben, azok hétfő délelőtt óta ezt pontosan tudják…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top