Aktuális

Alvó férfit raboltak ki a Nyugatinál, egy perc alatt elfogták a tetteseket – videó

A Terézvárosi Térfigyelő Központ jelzése alapján egy percen belül elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik a Nyugati téren fosztottak ki egy alvó sértettet.

A térfigyelő központ munkatársai hétfő hajnalban észlelték a kamerákon keresztül, hogy a Nyugati téren egy alvó férfi mellé leült H. Csaba, majd társa, S. Vilmos is odalépett a férfihez. Amíg a sértett aludt, addig a hátsó nadrágzsebéből H. Csaba kivette a telefonját, majd odébb ültek.

A bűncselekményről értesült járőrök egy percen belül a helyszínre érkeztek és igazoltatták a két feltételezett elkövetőt. A rendőrök felébresztették a sértettet, aki elmondta nekik, hogy eltűnt a mobiltelefonja. A készüléket a rendőrök az igazoltatott férfiaknál megtalálták, ezért elfogták őket, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a párost, és indítványozták előzetes letartóztatásukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top