Aktuális

Lélegeztetőgép nélkül maradt a vihar után egy halászi férfi

A Halásziban élő férfi csak lélegeztetőgéppel tud aludni, a község áramellátását azonban tönkretette az ott pusztító vihar.

Csütörtökön és pénteken óriási vihar sújtotta a nyugati országrészt: a hatalmas szél fákat csavart ki, háztetőket zúzott darabokra, és leszakította az elektromos vezetékeket is. A megrongálódott rendszer miatt több helyütt még most is akadozik az áramellátás, van, ahol még mostanra sem tudták visszaállítani a teljes áramszolgáltatást.

Halászi is ezek közé a települések közé tartozik. Az itt élő Halász Ferencnek különösen rossz hír ez, betegsége miatt ugyanis minden este, és néha még napközben is lélegeztetőgépre lenne szüksége, ami biztosítja számára az oxigénellátást – írja a kisalfold.hu.

Ahogy arról a lap beszámolt Ferenc betegsége miatt egyszerűen nem vesz levegőt, és előfordult már, hogy emiatt újra kellett éleszteni. A légzését segítő gép nélkül életveszélyben van, a bajt úgy oldja meg, hogy nem otthon tölti az éjszakákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top