Aktuális

Kigyulladt a londoni metró, evakuálták az embereket

Tűz lehetett a londoni Oxford Circus állomásnál a Bakerloo-vonalon haladó egyik metrószerelvényen. A metrókocsik füstöt okádtak magukból, tömegeket kellett evakuálni.

Nem haladnak a szerelvények a Bakerloo-vonalon, miután az Oxford Circusnél az egyik metrókocsi kigyulladt – írja a Telegraph. Az adott megállóban a többi vonal szerelvényei sem állnak már meg.

A Twitterre kiposztolt képeken az látszik, hogy az emberek az arcukat takarva, a gomolygó füstben állnak a metróban, és mikor nyílnak az ajtók, akkor az egyik szerelvény szó szerint okádja a füstöt magából. Beszámolók szerint égett műanyag szagát lehetett érezni a metróban. 

Mostanra az embereket evakuálták a kocsikból és a megállóból is, teljesen kiürítették az Oxford Circus állomást. A tűzoltók és a rendőrség már a helyszínen vannak.

Hogy pontosan mi történhetett, azt egyelőre nem tudni, de vannak, akik azt állítják, hogy a Victoria Line-on is füstöt észleltek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top