Aktuális

Ez történik ma, Kánya Kata szülinapján

Budapesten péntek reggel 05:34-kor kel fel a Nap és 20:03-kor nyugszik. Kánya Kata szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VIII. 11.

Ezen a napon:

Kr. e. 3114-ben a maja időszámítás kezdete. 1804-ben Ausztria örökös császársággá alakul Osztrák Császárság néven. 1877-ben Asaph Hall felfedezi a Mars két holdját; Phobosnak és Deimosnak nevezi el őket. 1953-ban Kánya Kata színésznő-műsorvezető szülinapja. 1977-ben az Egyesült Államok és Panama megállapodik abban, hogy 2000-ben Panama átveszi a Panama-csatornát. 1999-ben teljes napfogyatkozás Európában, hazánkban is.

Kánya Kata színésznő-műsorvezető
Kánya Kata színésznő-műsorvezető

A nap mottója:

Aki fél a vereségtől, már vereséget is szenvedett.”

Trónok harca

Névnap:

Augusztus tizenegyedike Zsuzsanna, Dulcinea, Filoméla, Filomén, Filoména, Fióna, Ince, Kiara, Klára, Klárabella, Klarina, Klarinda, Klarisz, Klarissza, Lilian, Liliána, Lilianna, Lilibella, Lilien, Liliom, Lujza, Szanna, Tarján, Tibor, Tiborc, Tícia, Trajánusz, Tullió, Zsanka, Zsanna, Zsazsa, Zsuzsa, Zsuzsánn és Zsuzska napja.              

Augusztus 11-én született:

Bozsik Yvette balettművész-koreográfus, Weber Kristóf zeneszerző, Kánya Kata színésznő-műsorvezető, Chris Hemsworth ausztrál színész, Lucas di Grassi brazil autóversenyző és Adrian Schultheiss svéd műkorcsolyázó.

Időjárás:

A Kiderül.hu előrejelzése szerint ma felhőátvonulásokra számíthatunk többórás napsütéssel. Elszórtan várható záporeső. Az északnyugati, északi szelet többfelé erős, helyenként viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 29 fok között valószínű, nyugaton lesz a hűvösebb.

Napi horoszkóp:

A Szűz jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Fontos, hogy megvigasztald azt, aki vigaszra vágyik. Vidítsd fel a szomorúakat, és mosolyogtasd meg a fáradtakat. Pénteken az a dolgod, hogy a negatív érzelmeket pozitívra cseréld. Ezt a cserét nemcsak másoknál teheted meg most, de önmagadnál is. Sőt! Magadon kellene kezdened: először önmagadat vidítsd fel!“.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top