Aktuális

Bándy Kata gyilkosát még a szegedi Csillagban sem tudták elviselni

Bándy Kata gyilkosa, Péntek László többször kapott már fegyelmit a szegedi Csillagbörtönben, a parancsokat nem egyszer megtagadta, sokat balhézott. Pénteket nemrég Szegedről átszállították Sátoraljaújhelyre, ahol párnák készítéséhez tépked szivacsokat.

A Blikk úgy tudja, hogy Péntek László, aki áldozata, Bándy Kata 2012-ben történő megerőszakolásáért és meggyilkolásáért ül, sokat balhézott a szegedi fegyházban. A Csillagként is emlegetett fegyintézetben a férfi nem egyszer összeverekedett a cellatársaival, többször fegyelmit is kapott ezért, de olyan is előfordult, hogy tiszteletlenül viselkedett a felügyelőkkel, a parancsokat is megtagadta.

Bándy Kata gyilkosát még a szegedi Csillagban sem tudták elviselni

A lap úgy tudja, hogy Péntek Lászlónak nem sikerült kijárnia a nyolc osztályt a börtönben, ezért amióta a Csillagból nemrég átszállították egy másik fegyintézetbe, Sátoraljaújhelyre, csak olyan munkát végezhet, amelyhez nem szükséges az általános iskolai végzettség. Jelenleg szivacsokat tépked, amelyeket később párnákba töltenek.

Péntek László brutális tettéért életfogytig tartó börtönbüntetést kapott, legkorábban 40 év múlva szabadulhat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top