2017. 08. 18. Ilona

Leszállt Szegeden a Burkus Vanesszát szállító gép

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hazahozták a 19 éves Burkus Vanesszát, aki egy súlyos autóbaleset következtében kómába esett Bulgáriában. Három hétbe telt, mire sikerült elintézni, hogy a burgaszi kórház kiadja a beteg szállításához elengedhetetlen papírokat.
2017. 08. 10. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Csütörtökökön délután egy óra körül szállt le Szegeden az a kisrepülőgép, amely Burkus Vanesszát szállította haza Bulgáriából – írja a Zoom.hu. A 19 éves lány három hete szenvedett súlyos autóbalesetet, és azóta kómában feküdt a burgaszi kórházban, amely a család kérése ellenére sokáig nem adta ki a szállításhoz elengedhetetlen papírokat, és nehézkesen kommunikált a családdal.

Az események végül akkor gyorsultak fel, amikor Molnár Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetének vezetője egy e-mailben megkereste a kinti kórház intenzív terápiás osztályát.

Burkus Sándor, a lány édesapja a Zoom.hu-nak csütörtökön azt mondta, hogy „az orvosok a következő 24 órában teljes körű kivizsgálást végeznek, és csak ezután adnak a családnak is bővebb felvilágosítást Vanessza állapotáról”.

Az apa korábban azt is nyilatkozta, hogy minden költséget állni fog a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK), a húszezer eurós burgaszi kórházi kezelési költséget is.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus