Aktuális

Fejbe lőtte magát a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársa

Kiderült, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat egyik emberének holttestére bukkantak rá a Duna-parton vasárnap a kutyasétáltatók. Öngyilkosságának hátterében családi dráma állhat.

A Zoom.hu információja szerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) munkatársa volt az a férfi, akinek a holttestét augusztus 6-án, vasárnap kutyasétáltatók vették észre Budapesten, a Duna partján. A lap úgy tudja, hogy az NVSZ embere fejbe lőtte magát, és családi dráma állhat öngyilkosságának hátterében,

Az értesülések egy részét a rendőrség is megerősítette a Zoomnak: valóban a NVSZ kötelékébe tartozó férfi végzett magával. Ugyanakkor azon túl, hogy a halálesetet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják, több részletet nem közölt a rendőrség.

 Van segítség!

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, vagy a környezetedben valakinek segítségre lenne szüksége, akkor hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116 123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, kattints erre az oldalra! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top