Aktuális

Elkapták az óbudai macskanyúzókat

Elfogták a két tettest, akik élve megnyúztak egy macskát Óbudán. Az állat a szakszerű ellátás ellenére másnap reggelre elpusztult.

Elfogták azt a két férfit az óbudai rendőrök, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy megkínoztak egy macskát – számolt be a police.hu.

Az Állatmentő Szolgálat Alapítvány számolt be arról, hogy a III. kerületi Szomolnok utcában egy autó alatt találtak egy alaposan megkínzott macskát. Az állatot elevenen megnyúzták, az egyik oldalán teljesen hiányzott a bőr, a térdízületét is megvágták. Megállapították, hogy emberi szándékosságról van szó. A megkínzott macska az orvosi ellátás ellenére elpusztult.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható a 38 éves V. András semjéni és a 24 éves V. Zsolt mezőzombori lakos.

A két férfit az óbudai járőrök 2017. augusztus 6-án elfogták, és a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket, majd őrizetbe vételük mellett kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top