Aktuális

Fényes nappal rátámadtak egy lányra az 1-es villamoson

Szerdán délután rátámadtak egy 25 éves lányra az 1-es villamoson, csúnyán megverték a munkából éppen hazafelé tartó fiatalt. A lány feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen.

“Jobb lesz, ha arrébb mész” – kötöttek bele Kingába szerdán, amikor munkából jövet felszállt az 1-es villamosra. Nem szólt vissza semmit, de talán nem is lett volna rá ideje, mert ezt követően a beszóló lánynak a barátja teljes erőből nekiment, majd visszafordult, és arcon ütötte a kereskedelmi asszisztensként dolgozó lányt. 

A Blikknek nyilatkozó Kinga azt mondja, hogy a férfi párja is rátámadt: az agresszív barátnő Kinga haját húzta, és összekarmolta az áldozat arcát; aki sérüléseit meg is mutatta a lapnak. 

Végül egy hozzájuk közel ülő fiú próbálta a támadókat leválasztani Kingáról, akinek az volt a szerencséje, hogy a következő megállóban el tudott szabadulni, és leszállt a villamosról. A lány csütörtökön feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen támadói ellen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top