Aktuális

Rezesová jövőre szabadulhat

Kilencéves büntetésének a kétharmada letelik 2018-ban, így feltételesen szabadlábra helyezhetik a négy ember halálát okozó szlovák milliomosnőt.

Idén lesz az ötödik olyan születésnapja a szlovák milliomosnőnek, Eva Rezesovának, amelyet a rácsok mögött tölt. Ez viszont akár az utolsó is lehet, jövőre ugyanis akár már szabadulhat is – írja  a Blikk.

A nő büntetésének kétharmada 2018-ban telik le, így feltételesen szabadlábra helyezhetik, ha jól viselkedik. A lap információ szerint eddig senkivel nem került összetűzésbe a rácsok mögött, cellatársaival nagyon jól kijön, a többiek kifejezetten kedvelik.

A családja sem fordult el Rezesovától, édesanyja és lányai rendszeresen látogatják a magyar börtönben raboskodó nőt.

Eva Rezesová 2012. augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán X5-ös BMW-jével ittasan, mintegy 165 kilométeres óránkénti sebességgel hátulról belerohant egy személyautóba. A Fiat Punto az ütközés után azonnal kigyulladt, és a benne ülő négy ember meghalt. Rezesová jogerősen kilenc év börtönbüntetést kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top