Szombaton forgalomkorlátozásra lehet számítani Budapesten

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Korlátozzák a forgalmat Budapesten a budai alsó rakparton egy szombat esti futóverseny miatt, a közösségi közlekedés egyes járatainak menetrendje is változik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön.
Írta: | 2017. 08. 03. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A verseny miatt szombat este lezárják a forgalom elől az I. kerületi Apród utcát és az Ybl Miklós teret, továbbá a budai alsó rakpart Pázmány Péter rakparti, Goldmann György téri, Halász utcai, Üstökös utcai és Mozaik utcai lehajtóját, valamint a rakpartot a Mozaik utca és a Jégtörő utca között.

A korlátozások miatt a 19-es és a 41-es villamos egész nap menetrend szerinti végállomásai között, de a Margit híd, budai hídfő és a Rudas Gyógyfürdő között a 17-es és az 56A villamos vonalára terelve, a Margit körút–Széll Kálmán tér–Krisztina körút útvonalon közlekedik.

A Batthyány tér megközelítésére a BKK az 2-es metró, a 5-ös HÉV vagy a 11-es, a 39-es, illetve a 109-es autóbusz valamelyikének használatát javasolja. Szombat este a 16-os busz nem közlekedik, a Várat a Széll Kálmán térről a szokásosnál sűrűbben induló 16A busszal lehet elérni.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus