Aktuális

Mentőbe rohant egy autó Miskolcon – egy teljes család került kórházba

Vasárnap délután belehajtott egy személyautó egy mentőbe Miskolcon. Az éppen balesethez igyekvő mentő felborult, ám csak az Opel Astrában sérültek meg. Az autóból egy teljes családot kellett kórházba vinni – gyerekeket és egy terhes kismamát.

A helyi lap, a boon.hu elsődleges információi szerint a miskolci Zsigmondy utcai kereszteződésnél történt vasárnap a baleset. Az Opel Astrának zöld lámpája volt, egyenesen haladt tovább a Besenyői út felé, amikor a vezetője észrevette a szirénával közlekedő mentőautót, ami a belváros irányából érkezett balról. Bár a személyautó vezetője azonnal fékezett, még így is belehajtott a balesethez igyekvő mentő jobb hátsó oldalába, amelynek következtében az esetkocsi felborult. 

A lap úgy tudja, hogy a mentőautóban senki sem sérült meg, viszont az Astrában két gyerek, az apuka, és egy várandós anyuka utazott, őket mindannyiukat kórházba szállították a mentők.

A karambol körülményeit vizsgálja a rendőrség. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top