Aktuális

Állatmenhelyre tört be, hogy kan kutyákkal szexeljen

Rendszeresen betört egy Vas megyei kutyamenhelyre egy férfi, hogy ott kan kutyákkal folytasson szexuális viszonyt. Amikor rajtakapták, meztelenül feküdt egy kutya alatt, és pudingot nyalogatott az állat nemi szervéről.

Tetten érte a Gencsapáti Kutyaparadicsom vezetője azt a férfit, aki már hónapok óta, rendszeresen betört a menhelyre, de eddig nem tudták elképzelni, hogy miért maradnak utána madártejes dobozok.

Amikor Ferenczi Endre, a telep vezetője hétfőn visszament a telepre az erős kutyaugatás miatt, egy meztelen férfit talált az egyik kutyakennelben, aki épp egy kan kutya alatt feküdt és pudingot nyalogatott a jószág nemi szervéről. Ferenczi egyből visszacsukta a kaput, majd tárcsázta a rendőrséget.

A férfi nem vette észre, hogy lelepleződött, így a kiérkező járőr is meggyőződhetett a fajtalankodásról. Amikor a rendőr felszólította a zoofil férfit, hogy hagyja abba, amit csinál, az menekülni kezdett: felpattant a kennel tetejére, majd onnan meztelenül a kukoricásba vetette magát és elfutott. A nyomába eredő rendőröket és a rendőrkutyákat úgy rázta le, hogy meghempergett egy trágyarakásban.

A rendőrség most nagy erőkkel keresi a férfit, akinek autóját megtalálták a közelben, benne ruháival és irataival.

A történetről a Nyugat.hu bővebben is beszámol, illetve egy fotót is közöl a férfiról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top