Aktuális

Ököllel halkították el a falut járó mozgóárust

Megfenyegette és megütötte egy gázpalackokat szállító autó sofőrjét egy baranyai férfi, mert zavarta őt a falut járó mozgóárus autójának dallama.

Egyáltalán nem örült annak egy Baranya megyei férfi, hogy falujába ellátogatott a mozgó gázpalackárus. A palackos autó hangos dallammal jelzi a lakóknak, hogy itt a lehetőség kicserélni az üres gázpalackokat, ám ezt a dallamot nem mindenki szereti.

Az a férfi, aki ellen garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség, szintén nem szerette a gázpalackos autó vásárlásra buzdító dallamát, így mikor az utcájában többször felharsant a dal, kiment az ház elé, majd a furgon vezetőjével kiabálni kezdett, megfenyegette, hogy hagyja abba a dudálást.

Az ügyészség szerint, amikor a gépjárművezető az autóval megpróbált elindulni, a dallamokkal hadban álló férfi ráütött az autóra, majd a lehúzott ablakon keresztül többször ököllel megütötte a sofőrt, s hogy biztosan ne legyen több hangoskodás, még az autó indítókulcsát is elvette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top