Aktuális

Kikapcsolódás felsőfokon!

Már a nyár fele eltelt, hamarosan újra kardigánban járunk... De addig még van idő, hogy magunkba szívjuk a nyár, a napfény erejét! Ehhez kínálunk helyszíneket.

Sárvár az egyik legnépszerűbb fürdőhely. Méltán: a családbarát fürdő itt nem csak egy pancsoló medencét jelent, a csúszdakínálat felér egy aquaparkéval, a gyógyvíz pedig kiváló.
Nem utolsó sorban pedig azért jó választás, mert itt akkor is van mit csinálni, ha esetleg a nyaralásunk idejére esős időt jósolnak a meteorológusok, hiszen a családi fedett fürdő is ezernyi élménnyel vár. A szabadtéri fürdőben a gyerekek imádják a kalandmedencét, a vízben álló kalózhajó és a sárkányvár megannyi kihívást rejteget. A fürdőben 23 csúszdán, összesen 1000 méteren csúszdázhattok.

Kalandpark drótkötélpályákkal, zenés vízi tornák, barkácsolás, sportpályák, kiváló büfék, játszóterek, bowlingpálya – a fürdőzésen kívül is számtalan jó dolog van itt még, ki kell próbálni!

Web: www.sarvarfurdo.hu

                                                

                                              NYÁR, KALAND, SZÁGULDÁS

A Balatonon nyaralsz, vagy éppen Zalakaroson? Netán csak egy kalandos hétvégére vágysz? Ne gondolkodj sokat, válaszd a balatoni régió legnagyobb, legizgalmasabb kalandparkját, a Zobori Élményparkot!

Kicsiknek és nagyoknak, családoknak és párban érkezőknek… 0-tól 99-ig mindenki megleli a csodát a Zobori Élményparkban. Bámulatos panoráma, felejthetetlen gigaélmények!

Szenzációs újdonságok várnak benneteket, mint a Csónakcsúszda. Magyarországon egyedülálló száraz-vizes óriáscsúszda. Mitől különleges? Nem lesztek vizesek. Egy csónakban ülve száguldhattok lefelé. Nincs jobb, mint a gyerkőccel együtt átélni ezt a hajmeresztően jó kalandot!

A szezon második újdonsága (három van, figyelem!) a 3D ExoJET szimulátor. 360 fokos pörgés- forgás. Zavarba ejtően zseniális, hogy közel 100%-ban átadja pl. a hullámvasút érzését. Lehetetlen nem kipróbálni. Felnőtt vagy gyerek? Ezt mindenki egyformán imádja!

A már megszokott, jól ismert hófánk – a száguldás birodalma, az óriáshinta és kötélpálya mind-mind titeket várnak. Igazán forró napokon pedig a vizes játszótéren szórakozhat az egész család.
Nem feledkeztünk meg az egészen kicsikről sem; Lunaloop, légágyú, állatsimogató, minimarkoló és megannyi nagy kaland a legapróbbaknak is.

Ha pedig nem csak a fizikailag akartok óriási kalandot, akkor vegyétek az irányt a harmadik újdonság felé, amely nem más, mint a Way Out – Szabadulószoba. Ha az ajtó zárult, akkor agytekervényeket beizzítani, és hajrá, nagyjából egy órátok van, hogy a helyes megfejtéseitekkel megnyissátok az ajtókat, az utat kifelé. Az egész család számára szó szerint fantasztikus. És misztikus is. Nem hiába sci-fi a javából.

Ha a nagy élmények közepette megéheztek, a park megújult éttermében olyan helyi specialitásokat kóstolhattok meg, mint a babos répaleves füstölt hússal… Igazi kalóriabomba, remekül csillapítja az egész napos program utáni éhséget.

Kifelé menet találkozhattok a zobori szerelmesek lakatfalával… Mit is mondhatnánk? Dobjátok fel ti is a lakatotokat, csattanjon csók, és legyen örök az összetartozásotok! Semmi pánik, ha lakat nélkül érkeztek, mert az Info és Jegypénztárban lakatot is lehet kapni.

Térjetek vissza évről évre vagy akár hetente, és gondoljatok szeretettel mindig erre a kis csodavilágra!

           IRÁNY CEGLÉD!  ÉLMÉNY EGY HELYEN, BUDAPESTTŐL 65 KM-RE

A 2017-es szezonban ÚJ EXTRÉM CSÚSZDÁVAL – mely a szabadesés élményét adja – és ÚJ MEDENCÉVEL bővült a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont kínálata, így az aquapark már 18 csúszdával, a fürdő pedig több mint 1600 m2  vízfelülettel várja vendégeit!

A létesítmények szép környezetben, hatalmas parkosított területen izgalmas attrakciókat és változatos, minden korosztály számára vonzó programokat kínálnak.

A mozgásszervi panaszokkal küzdőknek felkészült orvosi háttér biztosított, a wellnesskezelések szerelmesei pedig számtalan kényeztető masszázs közül válogathatnak.
A többnapos kikapcsolódáshoz szálláslehetőséget a fürdő közvetlen szomszédságában erdővel körülölelt apartmanpark és kemping ad, ahol kedvező csomagajánlatok csábítják az érdeklődőket.

Szerezzen családjának egy szép nyári élményt!

IRÁNY CEGLÉD!

Web: www.cegledfurdo.hu   vagy  www.iranycegled.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top