Aktuális

Ez történik ma, Liptai Claudia szülinapján

Budapesten szombat reggel 04:57-kor kel fel a Nap, és 20:39-kor nyugszik. Liptai Claudia szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 15.

Ezen a napon:

1799-ben megtalálják a rosette-i követ, amely az egyiptomi hieroglifák megfejtésének alapjául szolgált. 1846-ban Pest és Vác között megnyílt az első magyarországi vasútvonal. 1973-ban Liptai Claudia szülinapja.

Ez történik ma, Liptai Claudia szülinapján

A nap mottója:

Egy unatkozó hadsereg eleve elvesztette a háborút.

Pierre Boulle

Névnap:             

Július tizenötödike Henrik, Roland, Aurél, Baldvin, Barót, Csege, Csegő, Egon, Hendrik, Kardos, Ladomér, Pompília, Stella, Talamér, Vladimír, Vladiszláv, Zomilla napja.

Június tizenötödikén született:

Forest Whitaker színész, Brigitte Nielsen színésznő és Liptai Claudia színésznő.

Időjárás:

A több-kevesebb napsütés mellett gomolyfelhő-képződés várható, szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Az északnyugati, nyugati szél többfelé erős, helyenként viharos lesz, zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Nem minden terved jön be. Tudnod kell, hogy nem kell mindig rákényszerítened az akaratodat másokra, és azt is tudnod kell, hogy az akaratod valójában arra való, hogy a te életedben hozz meg vele döntéseket”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top