Szexista bókkal üdvözölte a francia First Ladyt Donald Trump

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Valójában Trump megjegyzése Brigitte Macron fizikumára egyáltalán nem nevezhető bóknak.
2017. 07. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

 Donald Trump újabb szexista megnyilvánulást tett? Szinte már meg sem lepődünk. Amiért mégis figyelemfelkeltő a történet, az a célpont, aki ezúttal nem más volt, mint a francia First Lady, Brigitte Macron. Pedig Trump csak kedves akart lenni. Csakhogy ő bókolni sem képes a jó ízlés határain belül... 

Szexista bókkal üdvözölte a francia First Lady-t Donald Trump

 Donald és Melania Trump a francia nemzeti ünnepre érkeztek Párizsba, ahol az Invalidusok Palotájában találkoztak Emmanuel Macron elnökkel és feleségével. A palotában tett túra végén jött a horror: Trump Brigitte-re nézett és őszinte csodálattal az arcán megjegyezte, milyen jó formában van. Sajnos ez azonban még nem minden: ezután Macronhoz fordult, hogy tisztázza, mire gondolt: „Annyira jó formában van, fizikailag!”

 Igen, a 64 éves Brigitte valóban bombaformában van, csakhogy Trump arcán a meglepettség annak szólt, hogy a férjénél ennyivel (25 évvel) idősebb nő milyen jól karban tartja magát. Brigitte még ha akarta volna, sem tudta viszonozni a szexista „bókot”, hiszen a Melania Trumpnál 24 évvel idősebb Donaldról ezt már korántsem lehet elmondani.

Popsugar

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus