Aktuális

Két hónapja tűnt el ez a 17 éves lány – fotó

Lassan két hónapja, hogy a 17 éves Pausch Tünde Magdolna életjelet adott volna magáról, keresésébe most a lakosságot is bevonja a rendőrség.

A lakosság segítségét kéri a rendőrség a 17 éves Pausch Tünde Magdolna megtalálásához. A fiatal lány  2017. április 17-én 15 óra körül a Budapest XVIII. kerületi lakóhelyéről távozott ismeretlen helyre, azóta nem jelentkezett. A rendőrség, bár kereste, nem bukkant a nyomára.

Fotó: police.hu
Pausch Tünde Magdolna – Fotó: police.hu

Pausch Tünde Magdolna 150 centiméter magas, normál testalkatú, barna, hosszú haja van. Eltűnésekor fekete színű hosszú ujjú pulóvert és fekete nadrágot, valamint cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tudja hol van, vagy eltűnésének körülményeiről információt tud adni, vegye fel a kapcsolatot a XVIII. kerületi Rendőrkapitánysággal a 06-1-292-9200/58-140 telefonszámon, vagy hívja az ismert gyorshívó számok – 112, 117 – valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top