Aktuális

Előkerült a szexuális zaklatási vád Woody Allen jazzkoncertjén

Femen-aktivisták zavarták meg Woody Allen hamburgi jazzkoncertjét, akik a rendező nevelt lányának levelét akarták felolvasni a színpadon. Dylan Farrow azzal vádolja Allant, hogy 7 éves korában szexuálisan molesztálta.

Zsúfolásig megtelt a hamburgi Elbphilharmonie koncertterme jazzrajongókkal, akik Woody Allan New Orleans Jazz Band nevű zenekarának koncertjére érkeztek. A koncert 21. percében félmeztelen Femen-aktivisták jelentek meg a színpadon, akik Dylan Farrow, Woody Allen nevelt lányának levelét akarták felolvasni.

Mia Farrow színésznő lánya a levélben azzal vádolja nevelőapját, hogy kiskorában molesztálta őt, a félmeztelen aktivisták pedig a levél felolvasásával és a testükre írt szövegekkel szerettek volna tiltakozni a Woody Allan körüli vádakra és sunyi hallgatásra. Az aktivistákat a közönség nemtetsző füttyszóval fogadta, majd a rendezők azonnal lekísérték őket a színpadról.

Az akció után a Femen közleményt adott ki, amelyben azt írják, Woody Allen nemcsak mindenki által ismert, neurotikus, de elbűvölő rendező, hanem egy olyan apa, aki szereti saját lánya vaginájába dugni az ujjait.

A rendezőt 2014-ben vádolta meg nevelt lánya azzal, hogy hétéves korában molesztálta. Az ügyben vizsgálat is indult, de az ügyészség végül nem emelt vádat Woody Allen ellen. 

Hollywoodreporter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top