Aktuális

Ez történik ma, Neil Tennant szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 04:53-kor kel fel a Nap, és 20:43-kor nyugszik. Neil Tennant szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VI. 10.

Ezen a napon:

1897-ben Miskolcon beindul a villamosforgalom. 1924-ben nyolc hónapi fogházat és 200 ezer korona pénzbüntetést kap József Attila a Lázadó Krisztus verséért. 1954-ben Neil Tennant, Pet Shop Boys énekes szülinapja. 1985-ben a francia titkosszolgálat az új-zélandi Auckland kikötőjében elsüllyeszti a Greenpeace  Rainbow Warrior nevű hajóját.

Ez történik ma, Neil Tennant szülinapján

A nap mottója:

Régen morális okokból maradtak együtt az emberek, ma financiális okokból. Ez sokat elárul a jelenkorról.

Joachim Lafosse

Névnap:             

Július tizedike Amália, Alma,  Amál,  Bekény, Engelbert, Január, Kanut, Szilvána, Szilvánusz, Ulrik napja.

Június tizedikén született:

Dunai Tamás színész, Neil Tennant énekes

Időjárás:

Napos időre számíthatunk, de délután, este erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, és akkor elszórtan zápor, zivatar is előfordulhat. A déli szelet többfelé erős, zivatarok környezetében viharos széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 38 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Ma azt veheted észre, hogy néhányan nem képesek követni a gondolataidat. Vagy egyszerűen csak nem kíváncsiak annyira a mondanivalódra, hogy kövessék a logikádat”.

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top