Aktuális

Ez történik ma, Fa Nándor szülinapján

Budapesten vasárnap reggel 04:53-kor kel fel a Nap és 20:43-kor nyugszik. Fa Nándor szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. VII. 9.

Ezen a napon:

1552-ben Drégely várát beveszi a török. Elesik Szondy György várkapitány, akit elismerést kiváltó bátor magatartása miatt Hádim Ali budai pasa díszes pompával temettet el. 1953-ban Fa Nándor szülinapja.

Ez történik ma, Fa Nándor szülinapján

A nap mottója:

Az emberek nagy része nem hagyható magára önmagával, mert azonnal bajt csinál.

Névnap:             

Július kilencedike Lukrécia, Bereniké, Detre, Eleonóra, Gotfrid, Hajna, Koppány, Leonóra, Marinetta, Nóra, Réta, Veronika, Veronka napja.

Július kilencedikén született:

Bon Scott, O.J. Simpson, Fa Nándor hajós és Tom Hanks

Időjárás:

Megnövekvő gomoly- és fátyolfelhőzet mellett sok napsütésre számíthatunk. Délutántól a Dunántúlon helyenként zápor, zivatar valószínű. A déliesre forduló szél nagy területen megélénkül, zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 35 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: “Amikor arra gondoltál, hogy családi programot szervezel, minden bizonnyal nem egy francia vígjáték forgatókönyve lebegett a szemed előtt.”

A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top