Aktuális

Kamerák előtt alázta meg Donald Trumpot a lengyel first lady

Az amerikai elnök korábban a Washingtonba látogató Angela Merkellel nem volt hajlandó kezet fogni, most azonban visszakapta a kedvességet a lengyel elnök feleségétől.

Agata Kornhauser-Duda, a lengyel elnök, Andrzej Duda felesége csütörtökön Varsóban fogadta a Lengyelországba látogató Donald Trumpot és feleségét, Melaniát. Az esetről videó is készült: az amerikai elnök kezet ráz lengyel kollégájával, miután integetve üdvözölték a tömeget. Ezután a first lady felé fordul, aki mintha ki is nyújtaná a kezét, hogy fogadja az amerikai elnök köszöntését.

Aztán tökéletes időzítéssel ellép Donald Trump mellett, és mosolyogva üdvözli Melania Trumpot. Az amerikai elnök arca egy rövid időre valóságos tanulmánnyá változik, elvégre nem szokta meg, hogy ilyen magas szinten nézzék levegőnek. Agata Kornhauser-Duda azért ezután vele is kezet fog, elvégre mégiscsak az USA elnökéről van szó.

Donald Trump kézfogásai egyébként azonnal a média érdeklődésének a középpontjába kerültek, mivel az amerikai elnök elég sajátos módon tudja üdvözölni tárgyalópartnereit. A legerősebb köszöntésekből hajmeresztő válogatásvideót is összevágtak, de az a fotó is bejárta a világot, amelyen Justin Trudeau kanadai miniszterelnök néz megvetően Trump kinyújtott kezére.

Arról egyelőre nincs információ, hogy lett-e bármilyen következménye a lengyel first lady akciójának azon kívül, hogy a videó már most bejárta az egész bolygót. Közben viszont befutott egy újabb kézfogós felvétel, amelyen Donald Trump nem mással parolázik, mint Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Mondanunk sem kell, hogy ez a kézfogás is érdekesre sikerült.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top